Wat doet een afbouwbedrijf?

Een afbouwbedrijf is gespecialiseerd in het afronden van de laatste fase van een bouwproject. Dit omvat onder andere het afwerken van interieur- en exterieurwerkzaamheden. In dit artikel zal u meer te weten komen over wat een afbouwbedrijf precies doet.
Eindresultaat van de uitbreiding van de woning in Langeweg

Een Afbouwbedrijf richt zich voornamelijk op het interieur

Een afbouwbedrijf richt zich voornamelijk op het afwerken van de binnenkant van gebouwen. Dit zijn onder andere, tegelwerken en sanitair, trappen, vloeren, plafonds, wandafwerking en andere interieur bouwwerkzaamheden. 

Ook het stuc, pleister en schilderwerk wordt vaak gedaan door een afbouwbedrijf. Zij houden zich bezig met de volledige afwerking van een woning, kantoor, winkel, etc. Een afbouwbedrijf begint met deze werkzaamheden wanneer de ruwbouwfase van een bouwproject voltooid is. 

Kortom, een afbouwbedrijf maakt uw woning bewoonbaar en zorgt ervoor dat u een nette werkplek heeft in uw bedrijfspand. 

DH Afbouw richt zich voornamelijk op de zakelijke kant van afbouw en kan zonder problemen gehele kantoren en winkels afbouwen. 

Montage en inrichting van het interieur

Als een pand volledig afgebouwd is moet het natuurlijk nog ingericht worden, dit is ook iets waar een afbouwbedrijf zich mee bezig houdt. Dit zijn voornamelijk op maat gemaakte elementen in het pand zoals, kasten en rekken, maar ze kunnen zich ook bezig houden met de volledige inrichting, zoals het volledig ontwerpen van het interieur. Dit is ook zeker iets wat bij afbouw hoort

Conclusie

Kortom, een afbouwbedrijf regelt alles, zodra de ruwbouwfase van een bouwproject voorbij is. Dit zorgt ervoor dat ze nauw samenwerken met andere vakmensen, zodat het eindresultaat precies voldoet aan al de wensen van de opdrachtgever. 

Contact met DH Afbouw

Nieuwste Artikelen

Recente Projecten

Deel ons op Social Media

Facebook
WhatsApp