Bouwbedrijf Roosendaal

DH Afbouw: Bouwbedrijf in Roosendaal & Omstreken Voor Afbouw, Verbouw & Meer!

Op zoek naar een bouwbedrijf in Roosendaal dat pas klaar is met uw project wanneer u 100% tevreden bent? DH Afbouw staat voor u klaar! Wij hebben 9 jaar ervaring in zakelijke afbouw en verbouwingen voor particulieren en zakelijke klanten.

5 Sterren Reviews

5 Sterren Reviews

Direct Contact Opnemen

Onze Projecten

Onze Diensten

Wij zijn een ervaren bouwbedrijf in Roosendaal en richten ons op zowel de zakelijke als particuliere markt, als het gaat om verbouwingen, tegelwerken en sanitair. Bij afbouw richten wij ons op de zakelijke markt. Onder afbouw valt onder andere het plaatsen van wanden, vloeren, plafonds en tegelwerken in kantoorpanden en kantoorruimtes.

Vergaderruimte na de afbouw van het bedrijfspand van DTA

Over DH Afbouw - Uw Bouwbedrijf in Roosendaal

DH Afbouw is een bouwbedrijf vlakbij Roosendaal en is 2015 opgericht door Christian den Hollander en heeft inmiddels al vele projecten naar volle tevredenheid van de klant opgeleverd. Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten, daarom zijn wij pas klaar met een project wanneer u 100% tevreden bent. 

Wij richten ons zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. In de particuliere markt richten wij ons voornamelijk op verbouwingen en aanbouwen. In de zakelijke markt verrichten wij voornamelijk afbouw- en verbouwprojecten zoals, kantoorpanden en/of kantoorruimtes. Hierbij werken wij vaak samen met een (binnenhuis) architect. 

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in tegelwerken en sanitair voor zowel de zakelijk als de particuliere markt. 

We zijn een groeiend bouwbedrijf vlakbij Roosendaal en hebben op dit moment een team van 6 eigen ervaren vakmensen. Ook werken we samen met diverse betrouwbare partijen, zoals installateurs, stukadoors en schilders. 

Kortom, wij zijn een ervaren bouwbedrijf in Roosendaal en omstreken dat zich op zowel de particuliere als op de zakelijke markt richt en veel waarde hecht aan hoge kwaliteit en volle klanttevredenheid.

DH Afbouw: uw bouwbedrijf in Roosendaal voor zowel de particuliere als zakelijke markt

Wat Maakt Ons Speciaal?

Als bouwbedrijf in Roosendaal en omstreken hechten wij veel waarde aan betrouwbaarheid en hoge kwaliteit hoog in het vaandel. Wanneer u besluit door ons uw project te laten uitvoeren, kunt u goede communicatie en persoonlijke service verwachten. Zolang u niet tevreden bent, zijn wij dat ook niet.

Bij elk project gaan wij voor 100% klanttevredenheid. Wij kunnen dit bereiken door ons ervaren vaste team van 6 vakmensen. Wij bestaan nu 9 jaar en hebben sindsdien al veel kantoorpanden en/of kantoorruimtes mogen verbouwen/moderniseren. Ook zijn we zeer ervaren in de particuliere markt en hebben daar al veel projecten opgeleverd met volle klanttevredenheid.

Voordat het project begint stellen wij al uw wensen goed vast. Hierbij zullen wij ook passend advies bij geven, zodat het optimale eindresultaat van uw project bereikt wordt. Vervolgens zullen wij op basis hiervan een duidelijke offerte maken en een duidelijke planning, die we ook behalen. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Roosendaal of omstreken, dat pas klaar is met uw project als u 100% tevreden bent, dan bent u bij DH Afbouw aan het juiste adres.

Gang van net verbouwde oude kapsalon

Met Trots Hebben Wij...

Jaren Ervaring
0 +
Succesvolle Projecten
0 +
Gemotiveerde Werknemers
0 +

Onze Werkwijze

Een project starten bij DH Afbouw begint bij een kennismaking, vervolgens een offerte op basis van dit gesprek. Als u akkoord gaat starten wij met uw bouwproject.
Een project starten bij DH Afbouw begint bij een kennismaking, vervolgens een offerte op basis van dit gesprek. Als u akkoord gaat starten wij met uw project.

Op Zoek naar een ervaren bouwbedrijf in Roosendaal? DH Afbouw is uw partner!

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Roosendaal of omstreken dat pas klaar is met uw project wanneer u 100% tevreden bent? Dan bent u bij DH Afbouw aan het juiste adres. Wij hebben wij veel ervaring in afbouw, verbouwen en tegelwerken en sanitair voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Eigen Ervaren Vakmensen

Goede Communicatie

Betrouwbaarheid Voorop

Klaar Als U 100% Tevreden Bent