Verbouwen

DH Afbouw: Uw Partner Voor Het Verbouwen Van Uw Huis Of Bedrijfspand

Wij hebben meer dan 9 jaar ervaring in het volledig verbouwen van huizen en bedrijfspanden. Tevens zijn wij gespecialiseerd in tegelwerken en sanitair. Badkamers verbouwen of het gehele sanitair van uw huis of bedrijfspand is voor ons geen probleem.

5 Sterren Reviews

5 Sterren Reviews

Direct Contact Opnemen

Een Huis Of Bedrijfspand Verbouwen

Wij zijn een afbouwbedrijf in Zevenbergen met meer dan 9 jaar ervaring hebben wij al veel projecten van klein tot groot naar volle tevredenheid opgeleverd. Inmiddels hebben wij al diverse kantoorpanden, horecapanden en winkels volledig mogen verbouwen. Hierbij werken wij vaak samen met een (binnenhuis) architect om een zo modern en functioneel interieur mogelijk te maken, dat precies past bij uw bedrijf. 

Wij zijn voor verbouwingen zowel actief in de particuliere als in de zakelijke markt. In de particuliere markt hebben wij ook al meerdere huizen volledig mogen verbouwen. Met ons team van 6 ervaren vakmensen en eventuele betrouwbare onderaannemers kunnen wij de verbouwing van uw huis volledig realiseren. 

Tevens zijn wij gespecialiseerd in tegelwerken en sanitair, voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Een badkamer verbouwen of het gehele sanitair van uw bedrijfspand is voor ons dus geen probleem. U kunt hier meer over vinden op de pagina tegels sanitair. Kortom, wij kunnen verbouwingen van klein tot groot volledig realiseren, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Isolatie van het dak van de aanbouw van de woning in Langeweg

Onze Recente Verbouwprojecten

Uw Huis Of Bedrijfspand Verbouwen?
Wij Staan Voor U Klaar!

Onze Werkwijze

Een project starten bij DH Afbouw begint bij een kennismaking, vervolgens een offerte op basis van dit gesprek. Als u akkoord gaat starten wij met uw project.
Een project starten bij DH Afbouw begint bij een kennismaking, vervolgens een offerte op basis van dit gesprek. Als u akkoord gaat starten wij met uw bouwproject.
Geverfde en uitgebreide woning in Langeweg opgeleverd

Voordelen Van Uw Huis Of Bedrijfspand Verbouwen

Er zijn veel voordelen van verbouwen, hieronder vindt u een aantal voordelen van het verbouwen van uw huis of bedrijfspand.

1. Het verbouwen van uw huis of bedrijfspand geeft u de mogelijkheid om bestaande ruimtes aan te passen aan uw veranderende behoeften en trends. Bij een bedrijf zou dit van toepassing kunnen zijn, als ze bijvoorbeeld een groei in personeel hebben of een verandering in werkprocessen.

2. Ook kan uw huis of bedrijfspand verbouwen bijdragen aan een waardevermeerdering van uw pand. Dit kan zeer voordelig zijn bij eventuele toekomstige verkoop of verhuur.

3. Vaak zijn er voor het verbouwen van uw huis of bedrijfspand minder vergunningen nodig in tegenstelling tot nieuwbouw. Voor nieuwbouw heeft u een omgevingsvergunning nodig. Een omgevingsvergunning aanvragen kan een lastig en lang proces zijn. Door uw huis of bedrijfspand te verbouwen heeft u hier minder mee te maken. Daarnaast is verbouwen vaak sneller dan een volledige nieuwbouw woning of bedrijfspand bouwen.

4. Het verbouwen van uw huis of bedrijfspand kan u kosten besparen op lange termijn. Bijvoorbeeld, het installeren van betere isolatie, energiezuinige ramen, deuren en het vernieuwen van verlichting en andere verouderde elektra binnen uw pand. Deze punten kunnen u op lange termijn geld besparen in energie kosten.

Verbouwingsproces Voor Uw Huis Of Bedrijfspand

Het verbouwingsproces kan natuurlijk erg variëren, aangezien het afhangt van wat voor soort verbouwing het is. Hieronder vind u een algemeen verbouwingsproces.

1. Voordat de verbouwing van uw huis of bedrijfspand begint moet er natuurlijk goed nagedacht worden over wat uw wensen precies zijn en welke vergunningen er wellicht nodig zijn. DH Afbouw heeft veel ervaring met het verbouwen van zowel huizen als bedrijfspanden en kan helpen bij het ontwerpen van uw verbouwing, steun bieden bij het aanvragen van vergunningen en het volledig realiseren van uw verbouwing.

2. Zodra het ontwerp klaar is en alle vergunningen geregeld zijn, dan kunnen wij beginnen met de verbouwing van uw huis of bedrijfspand. Als we gaan starten met uw verbouwing, dan beginnen we met de sloopwerkzaamheden en de structurele aanpassingen. Wanneer dit gebeurt is, gaan we beginnen met het uitvoeren van de bouwwerkzaamheden besproken in het ontwerp en de offerte. Hierbij zullen wij goed contact met u houden om te verzekeren dat alles naar wens wordt uitgevoerd.

3. Wanneer alle werkzaamheden uitgevoerd zijn, doen wij samen met u nog een laatste kwaliteitscontrole om te verzekeren dat alles naar wens is. Wij zijn namelijk pas klaar met uw verbouwing als u 100% tevreden bent. Als de kwaliteitscontrole gedaan is en alles naar wens is, dan kunt u gaan genieten van uw nieuwe badkamer, keuken, sanitair of volledig nieuwe indeling/inrichting van uw huis of bedrijfspand

Kap en kozijnen renoveren van een huis
Eindresultaat woonkamer en woonkeuken na verbouwing van oude kapsalon

Omgevingsvergunning Voor Uw Verbouwing

Het kan zijn dat u voor de verbouwing van uw huis of bedrijfspand een omgevingsvergunning nodig heeft. Het aanvragen van een omgevingsvergunning kan een complex proces zijn. Om deze reden kan DH Afbouw u hierin steunen. Hieronder vindt u een aantal stappen die u moet nemen voor het aanvragen van een omgevingsvergunning.

1. Voordat we de omgevingsvergunning kunnen aanvragen, moeten we eerst alle details van het project op rijtje hebben. Dit omvat onder andere bouwtekeningen, technische specificaties en andere rapporten die te maken hebben met de verbouwing van uw huis of bedrijfspand.

2. Wanneer alle details op een rijtje staan, kunnen we de vergunningsaanvraag gaan opstellen. Als vergunningsaanvraag gereed is, dienen we deze in bij een bevoegde instantie, bijvoorbeeld de gemeente.

3. Wanneer de aanvraag is ingediend zal de gemeente de aanvraag voor omgevingsvergunning gaan bekijken en deze goedkeuren of hier nog een aantal vragen over stellen.

4. Zodra de vergunningsaanvraag voor de verbouwing van uw huis of bedrijfspand is goedgekeurd, worden er bepaalde voorwaarden opgesteld waaraan de verbouwing moet voldoen.

5. Als alles geregeld is en de omgevingsvergunning is goedgekeurd, kunnen we gaan beginnen met het verbouwen van uw huis of bedrijfspand.

Met Trots Hebben Wij...

Jaren Ervaring
0 +
Succesvolle Projecten
0 +
Gemotiveerde Werknemers
0 +

DH Afbouw: Uw Partner Voor De Verbouwing Van Uw Huis Of Bedrijfspand

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat pas klaar is met uw verbouwing wanneer u 100% tevreden bent? Dan bent u bij DH Afbouw aan het juiste adres. Wij hebben wij veel ervaring met het verbouwen van volledige huizen en diverse bedrijfspanden en staan ook klaar voor uw verbouwing.

Eigen Ervaren Vakmensen

Goede Communicatie

Betrouwbaarheid Voorop

Klaar Als U 100% Tevreden Bent

Het laatste nieuws & Informatieve artikelen