Over DH Afbouw

Moderne badkamer renovatie
Werkplekken in het net afgebouwde bedrijfspand van DTA

DH Afbouw: Wat wij doen...

DH Afbouw is in 2015 opgericht door Christian den Hollander en heeft inmiddels al vele projecten naar volle tevredenheid van de klant opgeleverd. Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten, daarom zijn wij pas klaar met een project wanneer u 100% tevreden bent. 

Wij richten ons zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. In de particuliere markt richten wij ons voornamelijk op verbouwingen en aanbouwen. In de zakelijke markt verrichten wij voornamelijk afbouw- en verbouwprojecten zoals, kantoorpanden en/of kantoorruimtes. Hierbij werken wij vaak samen met (binnenhuis) architect. 

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in tegelwerken en sanitair voor zowel de zakelijk als de particuliere markt. 

We zijn een groeiend bedrijf en hebben op dit moment een team van 6 eigen ervaren vakmensen. Ook werken we samen met diverse betrouwbare partijen, zoals installateurs, stukadoors en schilders. 

Kortom, wij zijn een ervaren bouwbedrijf dat zich op zowel de particuliere als op de zakelijke markt richt en veel waarde hecht aan hoge kwaliteit en volle klanttevredenheid.

Succesvolle Projecten
0 +
Jaren Ervaring
0 +
Gemotiveerde werknemers
0 +

Wat Maakt Ons Speciaal?

Bij ons staat betrouwbaarheid en hoge kwaliteit hoog in het vaandel. Wanneer u besluit door ons uw project te laten uitvoeren, kunt u goede communicatie en persoonlijke service verwachten. Zolang u niet tevreden bent, zijn wij dat ook niet.

Bij elk project gaan wij voor 100% klanttevredenheid. Wij kunnen dit bereiken door ons ervaren vaste team van 6 vakmensen. Wij bestaan nu 9 jaar en hebben sindsdien al veel kantoorpanden en/of kantoorruimtes mogen verbouwen/moderniseren. Ook zijn we zeer ervaren in de particuliere markt en hebben daar al veel projecten opgeleverd met volle klanttevredenheid.

Voordat het project begint stellen wij al uw wensen goed vast. Hierbij zullen wij ook passend advies bij geven, zodat het optimale eindresultaat van uw project bereikt wordt. Vervolgens zullen wij op basis hiervan een duidelijke offerte maken en een duidelijke planning, die we ook behalen. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar bouwbedrijf, dat pas klaar is met uw project als u 100% tevreden bent, dan bent u bij DH Afbouw aan het juiste adres.

Bouwplannen? DH Afbouw staat voor u klaar!

Bouwplannen? DH Afbouw staat voor u klaar!

Onze Werkwijze

Een project starten bij DH Afbouw begint bij een kennismaking, vervolgens een offerte op basis van dit gesprek. Als u akkoord gaat starten wij met uw bouwproject.
Een project starten bij DH Afbouw begint bij een kennismaking, vervolgens een offerte op basis van dit gesprek. Als u akkoord gaat starten wij met uw project.

DH Afbouw staat garant voor betrouwbaarheid en hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar een Bouwbedrijf dat pas klaar is met uw project wanneer u 100% tevreden bent? Dan bent u bij DH Afbouw aan het juiste adres. Wij hebben wij veel ervaring in afbouw, verbouwen en tegelwerken en sanitair voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Eigen Ervaren Vakmensen

Goede Communicatie

Betrouwbaarheid Voorop

Klaar Als U 100% Tevreden Bent