Tegelwerken Sanitair

DH Afbouw: Uw Ervaren Specialist In Tegelwerken en Sanitair

Wij hebben meer dan 9 jaar ervaring in het verbouwen van tegelwerken en sanitair voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Inmiddels hebben we al in diverse bedrijfspanden het gehele sanitair verbouwd en staan we ook klaar voor dat van u!

5 Sterren Reviews

5 Sterren Reviews

Direct Contact Opnemen

Tegelwerken En Sanitair Voor Huis Of Bedrijfspand

Wij zijn een afbouwbedrijf in Zevenbergen met meer dan 9 jaar ervaring in het verbouwen van tegelwerken en sanitair voor zowel de particuliere als de zakelijke markt staan wij klaar voor de verbouwing van uw badkamer, toilet of het gehele sanitair van uw huis of bedrijfspand. Ons team van 6 ervaren vakmensen heeft al voor diverse kantoorpanden alle tegelwerken en sanitair naar volle tevredenheid opgeleverd.

Wij hechten veel waarde aan hoge kwaliteit en betrouwbaarheid bij het verbouwen van alle tegels en sanitair binnen uw huis of bedrijfspand. Van tevoren luisteren wij goed naar al uw wensen en zullen wij op basis hiervan advies geven en een duidelijke offerte opstellen voor het verbouwen van uw badkamer, toilet of alle tegelwerken en sanitair. Als u akkoord gaat zullen wij een duidelijke en realistische planning opstellen voor het project en op afgesproken datum beginnen.

Bij het verbouwen van uw badkamer, toilet of alle tegelwerken en sanitair, zorgen we ervoor dat alles netjes achtergelaten wordt wanneer we vertrekken. Daarnaast houden we u goed op de hoogte van alle vorderingen, zodat u precies weet in welke fase we zijn van de verbouwing. Als we klaar zijn met de verbouwing van uw badkamer, toilet of tegelwerken en sanitair dan doen we altijd samen met u een kwaliteitsinspectie om te verzekeren dat alles naar wens is, wij zijn namelijk pas klaar met uw project als u 100% tevreden bent.

Moderne badkamer na verbouwing van tegelwerken en sanitair

Onze Tegels En Sanitair Projecten

Op Zoek Naar Een Bedrijf Gespecialiseerd, In
Tegelwerken En Sanitair?

Onze Werkwijze

Een project starten bij DH Afbouw begint bij een kennismaking, vervolgens een offerte op basis van dit gesprek. Als u akkoord gaat starten wij met uw project.
Een project starten bij DH Afbouw begint bij een kennismaking, vervolgens een offerte op basis van dit gesprek. Als u akkoord gaat starten wij met uw bouwproject.
Afbouw sanitair van het bedrijfspand van DTA

Voordelen: Tegelwerken En Sanitair Verbouwen

Uw tegels en sanitair verbouwen of renoveren brengt natuurlijk veel voordelen met zich mee. Hieronder hebben wij er een aantal op een rijtje gezet.

1. Een direct voordeel van het verbouwen van uw tegelwerken en sanitair is de uitstraling. Een gloednieuwe badkamer of een toilet ziet er veel mooier uit dan een verouderde ruimte en heeft een frissere en schonere uitstraling. Daarnaast is een nieuw sanitair makkelijker schoon te houden en draagt modern sanitair bij aan het comfort van uzelf en anderen.

2. Het volledig verbouwen van alle tegelwerken en sanitair in uw huis of bedrijfspand kan de waarde van uw pand aanzienlijk laten stijgen. Dit kan erg voordelig zijn als u in de toekomst wellicht uw huis of bedrijfspand wilt verkopen/verhuren.

3. Nieuwe sanitaire voorzieningen zijn vaak energie-efficiënter, wat u op lange termijn energiekosten kan besparen.

4. Verouderd tegelwerk en sanitair kan u elk moment problemen opleveren, bijvoorbeeld lekkages. Door uw badkamer, toilet of alle tegelwerken en sanitair te verbouwen voorkomt u niet alleen problemen in de toekomst, maar kunt u ook direct bestaande problemen aanpakken, zoals slecht loodgieterswerk en lekkages.

Proces: Verbouwen Van Tegelwerken En Sanitair

1. Het verbouwen van uw tegelwerken en sanitair begint natuurlijk bij het maken van een modern en duidelijk ontwerp voor uw nieuwe badkamer of toiletten die aan al uw wensen en behoeften voldoet.

2. Wanneer het ontwerp definitief is en u een keuze heeft gemaakt voor de materialen, dan kan de verbouwing van uw tegels en sanitair gaan beginnen. Wij starten altijd met de sloopwerkzaamheden en gaan vervolgens verder met het loodgieters- en elektriciteitswerk. Dit omvat met name het verplaatsen of vervangen van leidingen en bedrading.

3. Als al het loodgieterswerk, elektriciteitswerk en sloopwerk gedaan is, gaan we verder met de tegelwerken van uw sanitair en vervolgens het plaatsen van alle sanitaire voorzieningen, zoals een bad, douche, kraan en toilet.

4. Zodra alle tegelwerken en sanitaire voorzieningen geplaatst zijn, kunnen we door naar de afwerking. Tijdens de afwerkingsfase worden de puntjes op de i gezet en zorgen we ervoor dat alles netjes achtergelaten wordt, wanneer we vertrekken.

5. In de laatste stap gaan we samen met u kijken of alles volledig naar wens is in uw nieuwe badkamer of toilet. Wij hechten veel waarde aan volle klanttevredenheid en zijn daarom pas klaar met uw project als u 100% tevreden bent. Als alles naar wens is, kunt u gaan genieten van volledig verbouwde sanitair.

Toilet renovatie naar modern toilet
Modern toilet interieur van de verbouwde kapsalon

Redenen: Verbouwen Tegelwerken En Sanitair

Er kunnen meerdere redenen zijn om uw tegelwerken en sanitair te verbouwen. Hieronder hebben wij er drie uitgewerkt

1. Verouderde tegelwerken en sanitair kunnen u problemen opleveren, denk hierbij bijvoorbeeld aan een plotselinge lekkage. Door uw tegelwerken en sanitair op tijd te verbouwen kunt u dit soort problemen voorkomen en wellicht hierdoor in vergelijking geld besparen. Daarnaast heeft verouderd sanitair meer schoonmaak en onderhoudswerk nodig. U zal dus ook veel tijd besparen met gloednieuw sanitair.

2. Het kan natuurlijk ook simpelweg zijn dat uw behoeften zijn veranderd voor uw tegelwerken en sanitair. Gloednieuw modern sanitair ziet er natuurlijk mooi uit en kan al reden genoeg zijn om uw sanitair te verbouwen. Daarnaast heeft nieuw sanitair minder onderhoud en ziet het er, omdat het nieuw is, frisser uit.

3. Technologie groeit snel, hierdoor komen er steeds meer sanitaire voorzieningen uit die het comfort van uw badkamer of toilet aanzienlijk verbeteren. Denk hierbij aan innovatieve douches, slimme douches en stoomdouches die niet alleen comfortabel zijn, maar ook nog eens gezond. Daarnaast kunnen nieuwe sanitaire voorzieningen op lange termijn energie en waterkosten besparen, bijvoorbeeld het installeren van waterbesparende of energie-efficiënte verlichting.

Met Trots Hebben Wij...

Jaren Ervaring
0 +
Succesvolle Projecten
0 +
Gemotiveerde Werknemers
0 +

DH Afbouw: Uw Partner Voor De Verbouwing Van Uw Tegelwerken En Sanitair

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat pas klaar is met uw verbouwing wanneer u 100% tevreden bent? Dan bent u bij DH Afbouw aan het juiste adres. Wij hebben wij veel ervaring met het verbouwen van tegelwerken en sanitair in zowel de particuliere als de zakelijke markt en hebben al voor diverse bedrijfspanden het gehele sanitair verbouwd. Wij staan klaar voor u klaar!

Eigen Ervaren Vakmensen

Goede Communicatie

Betrouwbaarheid Voorop

Klaar Als U 100% Tevreden Bent

Het laatste nieuws & Informatieve artikelen