Afbouw

DH Afbouw: Uw Ervaren Bedrijf Voor De Afbouw Van Uw Bedrijfspand

Wij zijn gespecialiseerd in het afbouwen van kantoorpanden, horecapanden en winkels. Inmiddels hebben wij meer dan 9 jaar ervaring met zakelijke afbouw en staan we ook klaar voor de afbouw van uw bedrijfspand!

5 Sterren Reviews

5 Sterren Reviews

Direct Contact Opnemen

Afbouw voor de Zakelijke Markt

Afbouw betekent: het volledig afwerken van een pand na de ruwbouwfase. Inmiddels hebben wij 9 jaar ervaring met afbouw voor de zakelijke markt. Wij hebben dan ook al meerdere kantoorpanden, horecapanden en winkels volledig afgebouwd. Dit omvat voornamelijk het plaatsen van wanden, vloeren, plafonds en tegelwerken. Ook werken wij vaak samen met een (binnenhuis) architect om een moderne, maar ook zeer functionele inrichting te bedenken voor uw bedrijfspand. 

Een goed doordachte inrichting voor uw bedrijfspand kan veel voordelen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld, hogere productiviteit bij uw personeel en een betere werksfeer. Daarnaast zou het integreren van bijvoorbeeld een informele ontmoetingsplaats, zoals een kantine, samenwerking binnen uw team kunnen stimuleren. Een goed doordachte inrichting bedenken voordat de afbouw van uw bedrijfspand begint is dus erg belangrijk. 

Naast het ontwerpen van interieur en het plaatsen van wanden, vloeren, plafonds en tegelwerken, doen wij ook nog andere dingen tijdens de afbouw van uw bedrijfspand. Dit kan bijvoorbeeld het maken van een trap zijn of het installeren van andere inrichtingselementen binnen uw bedrijfspand. Kortom, als u de afbouw van uw bedrijfspand aan DH Afbouw overlaat, dan kunt u een gestroomlijnd project verwachten waar we pas mee klaar zijn wanneer u 100% tevreden bent.

Eindresultaat na de afbouw van gang en trap van bedrijfspand DTA

Onze Recente Afbouwprojecten

Zakelijke Afbouw, Onze Specialisatie, Wij Staan
Klaar Voor Uw Bedrijfspand!

Onze Werkwijze

Een project starten bij DH Afbouw begint bij een kennismaking, vervolgens een offerte op basis van dit gesprek. Als u akkoord gaat starten wij met uw project.
Een project starten bij DH Afbouw begint bij een kennismaking, vervolgens een offerte op basis van dit gesprek. Als u akkoord gaat starten wij met uw bouwproject.
Vergaderruimte na de afbouw van het bedrijfspand van DTA

Voordelen van Afbouw

Het afbouwen van uw kantoor, horeca pand of winkel brengt veel voordelen met zich mee, zowel voor nu als voor de toekomst.

1. Het afbouwen van uw bedrijfspand biedt de mogelijkheid uw pand op een bepaalde manier in te richten, zodat die volledig voldoet aan de specifieke behoeften en werkwijze van uw bedrijf. Zo kan bijvoorbeeld de gehele indeling van uw bedrijfspand geoptimaliseerd worden voor efficiëntie, productiviteit en functionaliteit. Het afbouwen van uw bedrijfspand maakt het dus niet alleen mooier, maar brengt nog veel andere voordelen met zich mee.

2. Ook kunt u door uw bedrijfspand af te bouwen de uw merk en identiteit van uw bedrijf versterken (branding). Dit kan bijvoorbeeld door uw merk kleuren terug te laten komen in uw bedrijfspand en het regelmatig tonen van uw logo. Dit kan naamsbekendheid vergroten en een positieve/professionele indruk achterlaten bij uw klanten.

3. Door uw bedrijfspand af te bouwen kunt u ook energiekosten besparen. Het installeren van moderne en energiezuinige systemen zal u op lange termijn vaste kosten besparen.

4. Afbouw brengt veel voordelen mee voor uw personeel en de werksfeer binnen uw bedrijfspand. Een aangename werkomgeving kan bijvoorbeeld zorgen voor hogere productiviteit en meer tevredenheid onder uw personeel.

5. Door van tevoren een doordacht ontwerp te maken voor uw afbouwproject kunt u uw bedrijfspand toekomstbestendig maken. U kunt bijvoorbeeld rekening houden met veranderende behoeften, een groei in personeel, nieuwe technologieën etc. DH Afbouw kan u hier uiteraard bij helpen.

6. Het afbouwen van uw bedrijfspand met hoogwaardige materialen en moderne voorzieningen kan de waarde van uw pand laten stijgen. Dit kan zeer voordelig zijn bij eventuele toekomstige verkoop of verhuur.

Goede Momenten voor Afbouw van Bedrijfspand

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom afbouw een goede keuze is voor uw bedrijfspand. Hieronder staan een aantal redenen waarom en wanneer afbouw verstandig is voor uw bedrijfspand.

1. Het kan zijn dat uw bedrijf in de laatste jaren erg gegroeid is en u hierdoor ruimte tekort komt. Ook kan het dat uw bedrijfsactiviteiten erg veranderd zijn en u hierdoor tekort komt in ruimte of u bepaalde ruimtes in uw bedrijfspand mist die essentieel zijn voor uw nieuwe bedrijfsactiviteiten. Als dit bij u het geval is, dan kan dit een geschikt moment zijn voor afbouw aan uw bedrijfspand.

2. Een andere goede reden voor afbouw aan uw bedrijfspand is de veroudering van uw pand wat onderhoudsproblemen veroorzaakt. Als uw bedrijfspand veel onderhoudsproblemen heeft, dan kan dit veel geld kosten. In dit geval kan het efficiënter zijn om uw pand volledig te renoveren en vervolgens af te bouwen naar de specifieke behoeften van uw bedrijf.

3. Technologie groeit snel. Als u een wat ouder bedrijfspand heeft, kan het zijn dat deze inmiddels wat achterloopt op de nieuwste technologieën, relevant voor uw bedrijf. Dit kan ook een goed geval zijn voor afbouw aan uw bedrijfspand, bijvoorbeeld het installeren van moderne systemen en andere voorzieningen.

Klaarmaken van de muren voor de afbouw
Afbouw van kantine en bar in het bedrijfspand van DTA

Het Afbouwproces

Een afbouwproject starten begint bij ons met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek worden al uw wensen besproken en zullen wij bijpassend advies geven. Na afloop van het gesprek zullen wij een offerte voor u opstellen en deze u toesturen. Indien u akkoord gaat met de offerte, zullen wij de werkzaamheden voor de afbouw van uw bedrijfspand gaan inplannen en kunnen we beginnen op de afgesproken datum van start. 

Wij zullen u tijdens uw afbouwproject goed op de hoogte houden van alle vorderingen. Goede communicatie is iets waar wij erg veel waarde aan hechten, omdat je op deze manier misverstanden voorkomt. Als wij de afbouw van uw kantoor, horeca pand of winkel doen, willen wij u een zo goed mogelijke ervaring geven. Om deze reden stoppen wij pas met uw afbouwproject, wanneer u 100% tevreden bent.

Bij oplevering van uw afbouwproject doen we altijd nog een laatste check of alles goed is en of u volledig tevreden bent. Als alles er goed uitziet en u tevreden bent, dan kunt u gaan genieten van uw nieuwe moderne en efficiënt/functioneel ingerichte bedrijfspand. Wij uw ervaren afbouwbedrijf in Zevenbergen en omstreken!

Met Trots Hebben Wij...

Jaren Ervaring
0 +
Succesvolle Projecten
0 +
Gemotiveerde Werknemers
0 +

DH Afbouw: Uw Partner Voor De Afbouw Van Uw Kantoor, Horecapand Of Winkel!

Bent u op zoek naar een Afbouwbedrijf dat pas klaar is met uw project wanneer u 100% tevreden bent? Dan bent u bij DH Afbouw aan het juiste adres. Wij hebben wij veel ervaring in zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Eigen Ervaren Vakmensen

Goede Communicatie

Betrouwbaarheid Voorop

Klaar Als U 100% Tevreden Bent

Het laatste nieuws & Informatieve artikelen